Škola računara - Excel - Napredni kurs - B.A.Y.com, Beograd
Makedonska 21/IV
011 / 3373 - 794
011 / 3373 - 812
baycom@yubc.net
Istorijat, reference, uslovi i pogodnosti
Škola računara
Škola stranih jezika
Škola poslovanja
Škola zanimljive nauke
Priprema studenata za ispite na fakultetima ekonomskog smera
Izrada poslovnih programa, web prezentacija, servisiranje računara, knjigovodstvene usluge
Prijavite se on-line na bilo koji naš kurs i ostvarite popust!


 

Home > Škola računara > Excel - Napredni kurs

Excel - Napredni kurs

Za ovaj kurs u septembru 2019. važi Akcija sa popustom od 30%. Redovna cena je 6.500, a cena sa popustom je 4.550. Iskoristite ovu promotivnu ponudu i prijavite se online ili na telefone 011 / 3373-794 i 3373 - 812.

Razvojem poslovanja i primena informacione tehnologije prelazi na viši nivo. Od zaposlenih se očekuje sve veća stručnost u korišćenju poslovnog softvera. Za rad na bolje plaćenim radnim mestima i veću konkurentnost na tržištu rada, standardni nivo znanja rada na računaru, najčešće, više nije dovoljan. Potrebno je znati više i tako se izdići iznad konkurencije. Jedan od programa koji svojim mogućnostima daje prostor za unapređenje znanja je svakako Microsoft Excel.

Excel je izuzetan program. Iz dana u dan se njegova primena u poslovanju, tehnici i nauci proširuje. On postaje dominantan program u svim sferama poslovanja. Uspešne domaće i brojne strane kompanije koje rade u našoj zemlji, odlično poznavanje rada u Excel-u stavljaju kao glavni preduslov za zapošljavanje i profesionalno napredovanje.

Detaljnim ispitivanjem potražnje na tržištu rada i posle konsultacija sa predstavnicima većeg broja preduzeća, odlučili smo da Vam ponudimo Excel - Napredni kurs. Nastavljamo tamo gde smo stali na standardnom kursu Excel-a. Naučićemo još mnogo novih i složenijih funkcija, koje definitivno predstavljaju glavnu snagu ovog programa. Primena Pivot tabela i grafikona je u velikoj ekspanziji i njihovo izučavanje predstavlja nezaobilazni deo svakog naprednog kursa Excel-a. Takođe, velika pažnja će biti posvećena zaštiti i validaciji podataka, filterima i naprednim alatkama kao što su Goal seek i Solver. Nastava se odvija po sledećem programu:

 1. Uslovno formatiranje
 2. Zaštita radnog lista i radne knjige
 3. Custom Format
 4. Goal seek i Solver
 5. Pivot tabele i Pivot grafikoni
 6. Filteri
 7. Subtotali
 8. Unos komentara u ćelije
 9. Validacija podataka
 10. Napredne funkcije (CONCATENATE, COUNTIF, LEN, VLOOKUP, PMT, LEFT, RIGHT, SUMIF, AND, OR, ...)
 11. Funkcije baza podataka
 12. Složene funkcije
 13. Složeni grafikoni

Za uspešno savladavanje predviđenog gradiva, potrebno je predznanje koje je pokriveno standardnim programom kursa Microsoft Excel.

Pogledajte kako se koristi funkcija VLOOKUP

Ne dozvolite da drugi budu bolji od Vas, postanite stručnjak za Excel!

Sve detaljne informacije možete dobiti pozivom na naše brojeve telefona 011/3373-794 i 3373-812 u Makedonskoj 21, Beograd. Popust od 10% ostvarićete ako se za kurs prijavite na stranici za on-line prijavu.

Za one koji žele da napreduju i dalje sa poznavanjem ovog sjajnog programa preporučujemo naš novi kurs: Postani majstor za Excel.

 

Home | O nama | Vesti | 8 razloga | Škola računara | Škola stranih jezika | Škola poslovanja | Škola zanimljive nauke | Seminari i Radionice | Priprema studenata | Ostale delatnosti | On-line prijava | Promotivni programi | Mapa sajta

B.A.Y.com - Makedonska 21, 011/3373-794, 3373-812
baycom@yubc.net


ZAKAZANI KURSEVI

Kurs: Knjigovodstvo
Datum početka: 18.09.2019.
Dani: pon, sre
Termin: 17:00 - 19:15
Fond časova: 48
Slobodnih mesta: 2

Kurs: Excel Napredni
Datum početka: 27.09.2019.
Dani: sre, pet
Termin: 19:30 - 21:45
Fond časova: 18
Slobodnih mesta: 4HOME PAGE