B.A.Y.com, Beograd - Istorijat, reference, iskustva, uslovi i pogodnosti, fotografije
Makedonska 21/IV
011 / 3373 - 794
011 / 3373 - 812
baycom@yubc.net
Istorijat, reference, uslovi i pogodnosti
Škola računara
Škola stranih jezika
Škola poslovanja
Škola zanimljive nauke
Priprema studenata za ispite na fakultetima ekonomskog smera
Izrada poslovnih programa, web prezentacija, servisiranje računara, knjigovodstvene usluge
Prijavite se on-line na bilo koji naš kurs i ostvarite popust!


 

Home > O nama

O B.A.Y.com-u
Uslovi i pogodnosti za naše polaznike
Saradnja sa Nacionalnom službom za zapošljavanje i učešće u projektima

O B.A.Y.com-u ...

Preduzeće za razvoj informacione tehnologije "B.A.Y.com", d.o.o, osnovano je 17. jula 2002. godine sa sedištem u Beogradu, ulica Matice Srpske 64. Osnovna delatnost preduzeća je obrazovanje odraslih. Počeli smo sa radom u septembru iste godine kao škola računara.

U junu 2004. godine proširena je delatnost škole na kurseve iz knjigovodstva i stranih jezika . Maja 2005. godine počinju obuke iz Elektronskog poslovanja. U septembru 2006. godine u školski program uvedena je obuka za programski paket SolidWorks. i ostvarena saradnja sa preduzećem Solfins, ekskluzivnim distributerom u Srbiji.

U leto 2008. godine je sklopljena saradnja sa NVO IDC Srbija povodom zajedničkog učešća u projektu GOPA. Ova saradnja je rezultirala uspešno sprovedenom obukom za servisere PC računara (nov. 2008. - jan. 2009.) u okviru navedenog projekta. Izražavamo zahvalnost kolegama iz IDC Srbija i nadamo se da će se naša saradnja razvijati u narednom periodu.

B.A.Y.com škola prevazilazi jaz koji postoji između onoga što nudi tradicionalni obrazovni sistem i stvarnih potreba na tržištu. Osnovna mana našeg tradicionalnog obrazovanja jeste nedostatak prakse. Ljudi se godinama bave teorijom, bez osvrta na njenu praktičnu primenu.

Zbog toga smo naglasak stavili na savlađivanje praktičnih veština.

Kursevi, predavanja, seminari bogati su sadržajem, primerima, informacijama. Nastava se realzuje primenom različitih strategija:

interaktivne metode rada
studije slučaja iz prakse
aktivna nastava
diskusije

 

 

 

Naš cilj je da polaznicima pomognemo da dobiju potrebna vrhunska znanja za uspešan ulazak na tržište rada u što kraćem roku i na što efikasniji način.

Sve edukativne programe u organizaciji B.A.Y.com-a prati odgovarajuća literatura i materijali za učenje, koje besplatno dobijate. Literaturu prilagođavamo svakom programu posebno i trudimo se da sadrži sve što je neophodno da napredovanje i usvajanje znanja bude što efikasnije, ali i da posle završetka obuke omogući podsećanje i unapređenje stečenog znanja.

Naše obuke se realuzuju sa ciljem da uštedite novac, a povećate kompetencije i znanja. Imamo oprobanu metodologiju rada, prilagođavamo se Vama i Vašim potrebama, sa ciljem da dobijete što bolji rezultat: veštine koje ćete moći naplatiti na današnjem tržištu rada.

Obuke u našoj školi vode predavači sa iskustvom i velikim znanjem iz praktične i teoretske obuke.

Zadovoljstvo naših klijenata i dugoročna saradnja sa njima garancija su da držimo obećanja

Posebno smo ponosni na saradnju sa Nacionalnom službom za zapošljavanje. Preko naše škole, Nacionalna služba za zapošljavanje je realizovala veliki broj obuka za nezaposlene sa evidencije tržišta rada.

Do sada smo obučili veliki broj polaznika u okviru naših obuka. Od poznatijih privrednih subjekata i institucija čije smo zaposlene obučavali navodimo: Narodna banka Srbije, Komercijalna banku, , MIP, opštine Voždovac i Obrenovac, YUMCO, GEMAX, Energoprojekt, UTVA LOLA, MINEL, NIS Jugopetrol, Tehnička škola za obradu drveta, Industrija stakla Pančevo, Tigar, Uniotehna, Sanofi-Aventis, Wireless Media, JAZAS, Prografix, Remming, Gradski Oglasi, Pollino, Mašinska škola Radoje Dakić, Srpsko veterinarsko društvo, Omladinska zadruga Beograd, Institut Kirilo Savić, Kovač Mont, Silkon, Practic Group, Energo Pet, Ambasada Meksika, AMSS, BBS Elopak, Joker Games, Gorenje, Elitas, Meda Pharmaceuticals, lola Institut, JUP, Robert Bosch, Visoka tehnička škola strukovnih studija, Zaštita na radu Beograd, Republička radiodifuzna agencija, Sectron, Beopak, Henkel, Vatrosprem, Tarkett, Jadran, CreditExpress, Dom omladine Beograda, Autotransport Pančevo, GSP Beograd, Velesstroj, VELUX Srbija, Mauricius, itd.

Pored edukacije, B.A.Y.com se bavi i pružanjem usluga iz oblasti informatike, poslovanja i stručnog prevođenja. Više detalja o tome pročitajte na stranici o ostalim delatnostima.

Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti na telefone: 011/ 3373 - 794, 3373 - 812 ili nam poslati pitanje na e - mail.

VRH STRANE

 

USLOVI I POGODNOSTI ZA NAŠE POLAZNIKE ...

 

Grupna nastava u školi računara, školi stranih jezika i školi poslovanja se organizuje 2 - 3 puta nedeljno. U toku jednog nastavnog dana, grupa ima 3 vezana školska časa (ukupno 2 sata i 15 minuta). Termini u toku dana su: 9:15 - 11:30, 11:45 - 14:00, 14:15 - 16:30, 16:45 - 19:00, 19:15 - 21:30

U letnjem periodu (jun - avgust) organizuju se i intenzivni grupni kursevi. Obuke u školi računara se održavaju do 5 puta nedeljno, a u školi stranih jezika i školi poslovanja do 4 puta nedeljno. Kontaktirajte nas i dobićete detaljnije informacije o ovakvim kursevima i terminima početaka

Svaka grupa ima 3 - 8 polaznika. Postoji mogućnost, u dogovoru sa školom, organizovanja tzv. mini grupa sa 2 polaznika. Polaznici u mini grupi plaćaju cenu grupnog kursa, sa fondom časova pojedinačnog kursa

Kod pojedinačne nastave, termini se organizuju u dogovoru sa polaznikom kao i dinamika kursa. Najčešće polaznik ima 2 vezana školska časa ( ukupno 1 sat i 30 minuta) po nastavnom danu, ali se i to može promeniti, po dogovoru

Sve informacije i prijavljivanje polaznika:
radnim danima: 9 - 20 časova
subotom: 10 - 16 časova

Obuku možete platiti u 2 - 6 rata, u zavisnosti od cene kursa

Svi polaznici koji završe neki od naših kurseva u školi računara, školi stranih jezika ili školi poslovanja, dobijaju 20% popusta za neki naredni kurs.

Ukoliko ste po više osnova stekli popust, biće obračunat najveći pojedinačni popust. Sabiranje popusta nije moguće!

Postoji mogućnost uključenja u obuku koja je već započela. U tom slučaju polaznici koji su se kasnije priključili imaju besplatne časove nadoknade

Polaznici koji uspešno završe određenu obuku dobijaju sertifikat škole koji je priznat od strane Nacionalne službe za zapošljavanje
Za sve potrebne informacije i detaljnija obaveštenja, javite se na 011/ 3373 - 794, 3373 - 812 ili pošaljite e - mail

VRH STRANE

 

SARADNJA SA NACIONALNOM SLUŽBOM ZA ZAPOŠLJAVANJE I UČEŠĆE U PROJEKTIMA

 

U jesen 2002. godine obučili smo za potrebe Nacionalne službe za zapošljavanje 40 nezaposlenih lica iz osnovne informatičke obuke (programi Windows, Word, Excel i Internet).
U 2003. godini obučili smo za potrebe Nacionalne službe za zapošljavanje u dva ciklusa osnovne informatičke obuke 80 polaznika i 20 polaznika iz oblasti web dizajna.
Početkom 2005. godine održana je obuka iz vođenja poslovnih knjiga za 30 nezaposlenih lica.

U jesen iste godine održana je obuka iz vođenja poslovnih knjiga za 26 lica i obuka za elektronsko poslovanje za 10 nezaposlenih lica.

Od septembra do decembra 2006. godine održane su: obuka za SolidWorks (10 lica), obuka za Elektronsko poslovanje (10 lica) i obuka za vođenje poslovnih knjiga (20 lica).

U junu i julu 2007. godine održana je obuka za vođenje poslovnih knjiga za 20 nezaposlenih lica.

Od novembra 2007. do marta 2008. godine održane su: obuka za servisere PC računara (20 lica), obuka za vođenje poslovnih knjiga za lica sa invaliditetom (20 lica), obuka za vođenje poslovnih knjiga (30 lica) i obuka za vođenje poslovnih knjiga i dobijanje sertifikata EBC*L (10 lica).

Od januara do aprila 2008. godina održane su: obuka za vođenje poslovnih knjiga (30 lica) u saradnji sa Društvom za obrazovanje odraslih i obuka za vođenje poslovnih knjiga i dobijanje sertifikata EBC*L (20 lica) u saradnji sa SIDA projektom.

Od novembra 2008. do kraja januara 2009. godine održana je obuka za servisere PC računara (20 lica) u okviru projekta GOPA

Od 22. aprila do 26. juna 2009. godine održana je obuka za vođenje poslovnih knjiga za 10 lica sa invaliditetom u saradnji sa Savezom za cerebralnu i dečiju paralizu Beograda u okviru projekta GOPA.

Od 1. juna do 7.avgusta 2009. godine održana je druga obuka za servisere PC računara (20 lica) u okviru projekta GOPA

Od 3. novembra 2009. do 4. februara 2010. godine održana je obuka za Elektronsko poslovanje za 20 nezaposlenih lica.

Od 18. janara 2010. do 26. marta 2010. godine održana je obuka za servisiranje PC računara za 30 nezaposlenih lica.

Od 25. januara 2010. do 29. aprila 2010. godine održana je obuka za vođenje poslovnih knjiga za 30 nezaposlenih lica.

Od 8. februara 2010. do 26. maja 2010. godine održana je obuka za servisiranje PC računara za 10 nezaposlenih lica sa invaliditetom.

Od 16. februara 2010. do 26. marta 2010. godine održana je osnovna informatička obuka za 10 nezaposlenih lica sa invaliditetom.

Od 9. avgusta 2010. do 15. decembra 2010. godine održana je obuka za računovođe za 10 nezaposlenih lica.

Od 13. septembra 2010. do 21. decembra 2010. godine održana je obuka za servisiranje PC računara za 10 nezaposlenih lica sa invaliditetom.

Od 6. oktobra 2010. do 8. novembra 2010. godine održana je osnovna informatička obuka za 10 nezaposlenih lica sa invaliditetom.

Od 12. decembra 2011. do 12. maja 2012. održana je obuka za marketing i prodaju za 25 nezaposlenih lica u okviru projekta Joint Effort for more Jobs uz saradnju sa IDC Srbija

Ukupno je do sada održana obuka za 601 nezaposleno lica sa evidencije tržišta rada. Sa našeg stanovišta i na osnovu mišljenja polaznika i zaposlenih u NSZ izražavamo zadovoljstvo u pogledu kvaliteta svih navedenih obuka.

VRH STRANE

 

Home | O nama | Vesti | 8 razloga | Škola računara | Škola stranih jezika | Škola poslovanja | Škola zanimljive nauke | Seminari i Radionice | Priprema studenata | Ostale delatnosti | On-line prijava | Promotivni programi | Mapa sajta

B.A.Y.com - Makedonska 21, Beograd, 011/3373-794, 3373-812
baycom@yubc.net
HOME PAGE