Škola poslovanja - Kurs Marketinga - B.A.Y.com, Beograd

POSLOVANJE IDE NAPRED, NE GUBITE KORAK !

Makedonska 21/IV, Beograd
011 / 3373 - 794
011 / 3373 - 812
baycom@yubc.net
Istorijat, reference, uslovi i pogodnosti
Škola računara
Škola stranih jezika
Škola poslovanja
Škola zanimljive nauke
Priprema studenata za ispite na fakultetima ekonomskog smera
Izrada poslovnih programa, web prezentacija, servisiranje računara, knjigovodstvene usluge
Prijavite se on-line na bilo koji naš kurs i ostvarite popust!


 

Home > Škola poslovanja > Moderni marketing

Moderni marketing
Lak način da dobijete poslovno znanje za odlično plaćene poslove u domaćim ili stranim kompanijama.

Ako želite da direktno utičete na ostvareni profit preduzeća i istovremeno steknete stručnost u jednoj od najdinamičnijih poslovnih oblasti, onda je kurs Moderni marketing pravo rešenje za Vas.

Marketing je motor koji pokreće priliv novca svakog preduzeća. Marketing vam omogućava da bolje upoznate ponašanje potrošača, da znate da sprovedete istraživanje tržišta, da umete da prezentirate marketinške ideje, da uspešno poslovno komunicirate i  odnosite se sa javnošću. U zavisnosti od načina na koji promovišete robe ili usluge Vaše firme, zavisiće i tražnja za njima, a time i ukupni rezultat firme u kojoj radite, vaša pozicija, plata, nagrađivanje, lična reputacija i poštovanje.

Kada posedujete marketinške veštine znaćete da se predstavite, motivišete drugu osobu, znaćete kako da tražite i dobijete ono šta želite od druge osobe, kako da prevaziđete nečije primedbe ili odbijanje, znaćete kako da prenesete entuzijazam koji imate u vezi sa nekom idejom ili predlogom na druge ljude .

Čak i ako ne radite u oblasti marketinga, to ne znači da Vam ove veštine sutra neće značiti. Kada završite školu ili fakultet, vrlo su male šanse da se zaposlite ako ne poznajete marketinške veštine u traženju posla. Od Vaše promocije (napravljenog CV, propratnog pisma, intervjua za posao) umnogome zavisi da li ćete uspeti. Ili na primer, zaposleni ste u službi finasija. Ne možete biti nezainteresovani za marketing vaše firme. Informacije sa tržišta, koliko košta reklama, kakav je troškovni aspekt drugih promotivnih strategija koje vaše kolege u službi marketinga koriste značajno vam mogu pomoći u pravljenu budžeta firme i pravljenja finansijske strategije u narednom periodu. Takođe, poznavanje cena na tržištu pomoći će Vam da zajedno sa kolegama iz marketinga utvrdite optimalnu cenu proizvoda ili usluge vašeg preduzeća.

S obzirom da je danas kupac u centru pažnje velike većine kompanija, a marketing kao nauka u potpunosti orijentisan na kupca, marketinška zanimanja su prilično tražena. Prema podacima sa sajta poslovi.infostud.com, jedna od najvećih ponuda radnih mesta je u oblasti marketinga. Marketing ekperti su odlično plaćeni. Prema statistikama zarada koje objavljuje portal za zapošljvanje www.bestjobs.rs, pozicija marketing menadžera jedna je od najplaćenijih u Srbiji.

Pohađanjem kursa Moderni marketing savladaćete znanja za dobijanje najvećeg broja kupaca sa tržišta. Takođe, naučićete kako da ih zadržite. Bićete sposobni da preduzeću obezbedite visok priliv novca i povećanje klijenata u situaciji kada raspolažete minimalnim budžetima. Isto tako, bićete obučeni da vodite marketing kampanje sa većim iznosima budžeta. Postaćete stručni u oblasti prodaje i marketinga, upoznaćete psihologiju kupaca, osposobiti za marketing planiranje i organizaciju. Naučićete kako da kreirate i održavate brend, postaćete ekspert za marketing komunikacije i sl. Grupe veština i znanja koje ćete steći pohađanjem ovog kursa su:

Istraživanja i analize tržišta
Kreiranje, organizacija i vođenje marketinških kampanja
Brending
Vođenje odnosa sa klijentima
Prodajne veštine i znanja
Marketinški nastup na internetu
Veština pisanja
Veštine pregovaranja i liderstva
Menadžerske poslovne veštine...

U poslednje vreme, marketing metodologija se sve više menja. Zbog raširene primene računara i interneta, prethodna praksa više ne donose tako dobre rezultate. Nove marketing metode omogućavaju značajno jači uticaj na tržište nego prethodne. Zbog toga je najveći deo kursa posvećen internet marketingu, trenutno najzastupljenijom vidu promocije proizvoda i usluga. Današnja preduzeća i organizacije sve više traže sposobne internet marketing menadžere i spremne su da ih odlično plate. Cilj ovog dela kursa je da savladate osnovne teorije internet marketinga, obučite se u direktnom marketingu i prodaji na Internetu. Kada uspešno savladate internet marketing, dobićete alate za razumevanje online kupaca, otkrićete kako da to znanje povežete sa kreiranjem odgovarajućih proizvoda, usluga i ponuda na internetu i metode odabira najboljeg načina da prenesete poruku i dobijete pažnju potencijanih kupaca.

Značajan deo kursa biće posvećen copywritingu - najefektnijnoj tehnici pisanog marketinga. U ovom delu kursa naučićete načine obraćanja i vrste formi koje se koriste u pisanoj poslovnoj komunikaciji. Saznaćete šta da izbegavate pri pismenom obraćanju, a na šta da stavite poseban akcenat u  vašem prodjanom ili marketinškom pismu, kako da budete koncizni i jasni i ostvarite najveći uticaj na onoga kome je vaša pisana reč namenjena.  Cilj ovog dela kursa je da steknete veštinu pisane poslovne komunikacije, da se na pravi način obraćate svojim postojećim i potencijalnim klijentima, kako bi postigli maksimalne poslovne rezultate.

Da biste mogli da primenite marketing specijalnost u raznim situacijama, analiziraćemo primenu marketing metoda u širokom spektru tipova poslovanja: mala, srednja, velika preduzeća. Isto tako, kako se ove metode primenjuju u zavisnosti od industrije (zdravstvo, bankarstvo, obrazovane, sport i sl.). Kao rezultat toga, bićete spremni da uđete u svako preduzeće koje traži način da zaradi više i da mu obezbedite značajno povećanje prihoda. Takođe, govorićemo i o perspektivama i izazovima marketinga u budućnosti.

Sve što treba da uradite da postanete marketinški stručnjak jeste da se prijavite na naš kurs Moderni marketing. To ćete učiniti tako što ćete nas pozvati na telefone: 011/ 3373 - 794, 3373 - 812 ili popuniti Online prijavu na našem sajtu.

Program nastave kursa Moderni marketing je jedinstven na našem tržištu i čine ga sledeće nastavne jedinice:

 1. Uvod u marketing
 2. Marketing strategije
 3. Marketing miks
 4. Marketing plan
 5. Izgradnja brenda
 6. Direktni marketing
 7. Marketing na internetu
 8. SEO i SEM
 9. Marketing preko društvenih mreža
 10. E-mail marketing
 11. SMS marketing
 12. Copywriting
 13. Najnoviji oblici marketinga

 

Home | O nama | Vesti | 8 razloga | Škola računara | Škola stranih jezika | Škola poslovanja | Škola zanimljive nauke | Seminari i Radionice | Priprema studenata | Ostale delatnosti | On-line prijava | Promotivni programi | Mapa sajta

B.A.Y.com - Makedonska 21, Beograd, 011/3373-794, 3373-812
baycom@yubc.net


ZAKAZANI KURSEVI

Kurs: Power Pivot
Datum početka: 20.03.2020.
Dani: uto, pet
Termin: 18:00 - 20:15
Fond časova: 6
Slobodnih mesta: 5

Kurs: Excel Ekspert
Datum početka: 23.03.2020.
Dani: pon, čet
Termin: 19:30 - 21:45
Fond časova: 15
Slobodnih mesta: 2HOME PAGE