Škola stranih jezika - Kurs engleskog jezika - B.A.Y.com, Beograd

I MNOGO TOGA JOŠ ...

Makedonska 21/IV, Beograd
011 / 3373 - 794
011 / 3373 - 812
baycom@yubc.net
Istorijat, reference, uslovi i pogodnosti
Škola računara
Škola stranih jezika
Škola poslovanja
Škola zanimljive nauke
Priprema studenata za ispite na fakultetima ekonomskog smera
Izrada poslovnih programa, web prezentacija, servisiranje računara, knjigovodstvene usluge
Prijavite se on-line na bilo koji naš kurs i ostvarite popust!


 

Home > Škola stranih jezika > Engleski jezik

Engleski jezik
Govorite engleski jezik. Brzo i lako.

Svi ste čuli za izreku: "Vrediš onoliko, koliko jezika govoriš". Ova izreka nikad nije bila dominantnija nego danas.  Savremeno doba zahteva  od svih nas da govorimo makar jedan strani jezik.

Nedovoljno vladanje stranim jezicima često je jedna od glavnih prepreka na putu da se zaposlite.

Znanje jezika se više ne smatra posebnom veštinom, već obavezom na razgovoru za posao.  Poslodavci na razgovoru za posao očekuju da dođete barem sa znanjem jednog svetskog jezika. Nije dovoljno samo da umete da aplicirate, da napišete CV i motivaciono pismo, ili da odlično prezentujete sebe na intervjuu.

Znanje stranog jezika postao je put i do boljeg radnog mesta u firmi. Za dalje napredovanje u karijeri, neophodan minimalni  uslov je znanje engleskog jezika.

Poznavanje engleskog jezika je neophodno u svakodnevnoj komunikaciji, komunikaciji na poslu, radu sa računarom, mobilnim telefonom i sl.

Engleski je jezik koji ne priznaje granice. To je internacionalni jezik i koristi ga najveći broj ljudi na planeti.

Njegovim savladavanjem postajete stanovnik celog sveta. Gde god da odete u inostranstvo, na letovanje, zimovanje, poslovni sastanak ili posetu prijatelju moći ćete da ga koristite. Čak i ako nije zvanični jezik u toj zemlji. Znanje engleskog jezika se naprosto podrazumeva.

Takođe, u današnje vreme sve veću važnost u poslovnom okruženju dobija poslovni engleski.

Kako bismo odgovorili na zahteve današnjeg vremena organizovali smo kurseve (početni I, početni II, srednji I, srednji II, napredni, poslovni) koji  obuhvataju terminologiju potrebnu u svakodnevnoj komunikaciji, ali i u poslovnim kontaktima sa Vašim partnerima.

Naš cilj je jasan: da dostignete samostalnost u upotrebi engleskog jezika.

Na kursevima engleskog jezika naučićete nove reči i fraze vezane za životno i poslovno okruženje, razvićete veštinu slušanja i vođenja diskusija i na taj način steći sigurnost u komunikaciji.

U B.A.Y.com školi predaju diplomirani profesori jezika koji vam uz savremene nastavne metode, literaturu i audio materijale pružaju kvalitetnu nastavu stranog jezika. Naglasak je na konverzaciji, ali i na pisanju, čitanju, slušanju i gramatičkoj ispravnosti, kako biste kad izađete iz naših učionica, odmah mogli da primenite na poslu i u životu ono što ste naučili kod nas.

Za određivanje nivoa obuke, dođite na besplatno testiranje.

Na kraju obuke, dobićete sertifikat koji je priznat od strane Nacionalne slube za zapošljavanje sa nivoom do koga ste stigli.

Zato, ako želite da naučite najznačajniji svetski jezik, pozovite 011/ 3373 - 794, 3373 - 812 ili popunite Online prijavu na našem sajtu.

 

 

Home | O nama | Vesti | 8 razloga | Škola računara | Škola stranih jezika | Škola poslovanja | Škola zanimljive nauke | Seminari i Radionice | Priprema studenata | Ostale delatnosti | On-line prijava | Promotivni programi | Mapa sajta

B.A.Y.com - Makedonska 21, Beograd, 011/3373-794, 3373-812
baycom@yubc.net


ZAKAZANI KURSEVI

Kurs: Power Pivot
Datum početka: 20.03.2020.
Dani: uto, pet
Termin: 18:00 - 20:15
Fond časova: 6
Slobodnih mesta: 5

Kurs: Excel Ekspert
Datum početka: 23.03.2020.
Dani: pon, čet
Termin: 19:30 - 21:45
Fond časova: 15
Slobodnih mesta: 2HOME PAGE