Škola zanimljive nauke - Kurs Astrologije - B.A.Y.com, Beograd

I MNOGO TOGA JOŠ ...

Makedonska 21/IV, Beograd
011 / 3373 - 794
011 / 3373 - 812
baycom@yubc.net
Istorijat, reference, uslovi i pogodnosti
Škola računara
Škola stranih jezika
Škola poslovanja
Škola zanimljive nauke
Priprema studenata za ispite na fakultetima ekonomskog smera
Izrada poslovnih programa, web prezentacija, servisiranje računara, knjigovodstvene usluge
Prijavite se on-line na bilo koji naš kurs i ostvarite popust!


 

Home > Škola zanimljive nauke > Astrologija

Astrologija
Nauka i Umetnost

Astrologija je nauka i umetnost. Tako je od pamtiveka. Čovek je oduvek imao uperen pogled prema zvezdama sa nadom u bolje sutra i željom da se predvide događaji koji slede, pa je tako rođena astrologija. Ona se paralelno razvijala sa astronomijom. Astrologija je sveobuhvatna nauka. Njome se možete baviti iz različtih razloga, jer zvezde su oduvek tu i mogu da Vam daju pravi odgovor. Samo ga treba pročitati.

Astrologija se izučava na mnogo škola, akademija i fakulteta u inostranstvu. Na Zapadu ima status alternativne metode lečenja i postoje mnoge profesionalne astrološke agencije koje funkcionišu kao i drugi privredni subjekti. Pored mnoštva škola u Americi, treba napomenuti Londonsku Astrološku Akademiju, kao jednu od najpriznatijih i sa velikom tradicijom. Takođe, interesantno je da se kaže da je u bivšem SSSR-u postojala posebna grupa na univerzitetu, koja se bavila ne samo astrologijom, već mnogim drugim "zabranjenim" znanjima, iako znamo stav komunizma po pitanju svega što ne može da se objasni materijalističkim metodama, pa su tako Rusi bili veoma napredni u raznim "alternativnim" metodama medicine, metafizičkim istraživanjima i slično. Što se tiče Istoka, a naročito Dalekog Istoka, tamo je to deo šire genetske kulture, pa tako svako selo u Indiji ima svog astrologa, koji čim se dete rodi sačini njegov horoskop, a u Kini više od 60% stanovništva se leči tradicionalnim metodama, starim više hiljada godina, dok samo manji deo koristi znanja i metode koji su došli sa Zapada.

Astrologija je prožeta kroz sve pore ljudskih aktivnosti i procesa mišljenja, pa je naš cilj da pokažemo da je mnogi danas zloupotrebljavaju usled neznanja širokih masa. Astrologiju možete proučavati iz raznih ličnih ciljeva, ali i u svrhu zabave i u cilju druženja sa ljudima, kroz učenje širokog dijapazona simbola i značenja, predočenih naučnim metodom.

Sa ciljem da približimo ovu zanimljivu nauku, škola B.A.Y.com je odlučila da organizuje ovaj kurs. Kurs pokriva deo astronomije, mitologije, astropsihologije, astromedicine, i niz važnih astroloških tehnika. Njihovo značenje će Vam u potpunosti biti razjašnjeno tokom obuke. Između ostalog, naučićete sve o horoskopu i horoskopskim znacima. Tokom kursa bićete u stanju da sami uradite i nacrtate horoskop, da odredite odakle treba da se počne sa tumačenjem horoskopa. Postaćete vešti u prepoznavanju psiholoških potreba koje horoskop prikazuje, kao i u njihovoj analizi.

Naučićete šta znače znaci, kuće i planete, dobro ćete upoznati elemente vatre, zemlje, vazduha i vode, i moći ćete da tumačite glavne aspekte između sunca, meseca i planeta.

Kada završite kurs, dobićete sertifikat o pohađanju kursa. Obučavaće Vas iskusni astrolog sa višegodišnjom praksom i vrsni poznavalac moderne astrologije.

Cena obuke (bez uračunatih popusta)

GRUPNA NASTAVA
POJEDINAČNA NASTAVA
fond časova
36
fond časova
24
cena
17000
cena
30600
    cena jednog časa
1400
Home | O nama | Vesti | 8 razloga | Škola računara | Škola stranih jezika | Škola poslovanja | Škola zanimljive nauke | Seminari i Radionice | Priprema studenata | Ostale delatnosti | On-line prijava | Promotivni programi | Mapa sajta

B.A.Y.com - Makedonska 21, Beograd, 011/3373-794, 3373-812
baycom@yubc.net


ZAKAZANI KURSEVI

Kurs: Power Pivot
Datum početka: 20.03.2020.
Dani: uto, pet
Termin: 18:00 - 20:15
Fond časova: 6
Slobodnih mesta: 5

Kurs: Excel Ekspert
Datum početka: 23.03.2020.
Dani: pon, čet
Termin: 19:30 - 21:45
Fond časova: 15
Slobodnih mesta: 2HOME PAGE